Selecteer provincie

Taxicentrale Van der Bles

Details

Adres
Suderseewei 11
8754GK Makkum
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldDirect een busje huren Friesland?

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Taxi van der Bles biedt al meer dan 30 jaar veilig en comfortabel taxi-en rolstoelvervoer in Sneek, Bolsward, Makkum, Workum en wijde omgeving.
U kunt bij ons terecht voor o.a. Particulier Taxivervoer, Zittend Ziekenvervoer, Rolstoelvervoer, WMO-vervoer, Schipholvervoer. Ook verzorgen wij contractvervoer voor o.a.
deelnemers van Dagverzorgingsprojecten, ouderen en zieken, leerlingen van scholen en instellingen etc.

Wij volgen de ontwikkelingen in de taxibranche op de voet en staan voor veilig en comfortabel vervoer.

WMO-vervoersvergoeding.
In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kunnen ouderen, personen met een beperking, chronische psychologische problemen of psycho-sociale problemen, een vervoersvergoeding aanvragen bij het WMO-loket van de gemeente Sud West Fryslan.
Wanneer men hiervoor in aanmerking komt, krijgt men een aantal te besteden kilometers per jaar toegewezen, die men kan benutten voor taxiritten in het kader van de sociale contacten. Men mag reizen binnen een straal van 25 kilometer, gemeten vanaf de eigen woonplaats.
Bij het aanvragen van een rit vermeldt de klant dat hij/zij gebruik maakt van de WMO-vervoersregeling en geeft naast het ophaaladres en de bestemming, tevens op met hoeveel personen men reist, of men een rollator of opvouwbare rolstoel mee neemt óf dat men vervoerd wil worden met de rolstoelbus (rolstoelgebonden klanten).

Ons bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om op rekening te reizen, wat inhoudt dat men eens per maand een factuur in 2-voud ontvangt, met daarop alle gereden ritten. De klant stuurt vervolgens 1 exemplaar naar het ISD-loket van de gemeente, die het bedrag terugstort op de rekening van de klant, minus de eigen bijdrage per km. Het totaalbedrag van de nota wordt hierna z.s.m. door de klant overgemaakt op de rekening van de vervoerder.

WMO-ritten kunnen betaald worden d.m.v. een machtiging tot automatische afschrijving. Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar via ons kantoor.

DRA/BlesVervoersPas
Wanneer u niet in aanmerking komt voor een WMO-vervoersvergoeding, kunt u onze DRA/BlesvervoersPas aanvragen, tegen eenmalige administratiekosten van € 5,00.
Met deze pas kunt u met flinke korting reizen. U betaalt per zone van 5 km.

Ritten met de DRA/BlesVervoersPas kunnen ook betaald worden d.m.v. een machtiging tot automatische afschrijving. Service:
Evenementenvervoer, Groepsvervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Zakelijk vervoer

Diensten:
aanhanger- / autoverhuur, Autoverhuur, carwash, Chauffeursdiensten, Contractvervoer, Deeltaxi, Directievervoer, discovervoer, Evenementenvervoer, Groepsvervoer, Horecavervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Luchthavenvervoer, luxe touringcarvervoer, Luxe vervoer / limousine vervoer, Ouderenvervoer, particulier taxivervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Privé chauffeur, Privévervoer, Regiotaxi, Rolstoelvervoer, Rouwvervoer, Schiphol taxi, tamoil-tankstation, Treintaxi, Trouwvervoer, VIP vervoer, wmo-vervoer, WMO-vervoer / aanvullend openbaar vervoer, Zakelijk vervoer, Ziekenvervoer / medisch vervoer, zittend ziekenvervoer, Zorgvervoer

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort auto:
Limousine

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving, Incasso

Aangesloten bij / Certificering:
Stichting TX-Keur (TaxiKeurmerk)