Deto Personenvervoer 0570-608041 Prijs per dag & maand vergelijken voor particulier. Goedkoop zonder creditcard met trekhaak. Tips Luxe cars vanaf de luchthaven ophalen.

✅ TIP ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Zoek, Vergelijk en Boek uw Huurauto

Details

Adres
Londenstraat 6
7418EE Deventer
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.detopersonenvervoer.nl

Wat wij doen:
Deto is een personenvervoersbedrijf met als werkgebied de provincies Overijssel en Gelderland.

Een van Deto's specialiteiten is het vaste groepsvervoer. Vooral in het leerlingenvervoer en het vervoer van ouderen naar hun vaste dagbesteding spelen wij een belangrijke rol.

In de achterliggende periode heeft Deto een goede naam opgebouwd in het leerlingenvervoer. Een groot aantal gemeenten en particuliere opdrachtgevers heeft ons hun vertrouwen gegeven en dagelijks verzorgen wij het vervoer van zo'n 1200 kinderen in het speciaal onderwijs en buitenschoolse opvang.

Voor een aantal grote zorginstellingen verzorgen wij het dagelijks vervoer tussen instelling of woonvorm en de dagbesteding. Hierbij gaat het om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in de omgang met deze doelgroep en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in deze gespecialiseerde vorm van vervoer. En natuurlijk beschikken we over een groot aantal moderne rolstoelvoertuigen met verlaagde instap om mensen, ondanks hun beperking zo comfortabel mogelijk te vervoeren.
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 08:00 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Diensten:
Autoverhuur, Bedrijfsvervoer, Busverhuur / touringcarverhuur, Busvervoer, Chauffeursdiensten, Contractvervoer, Directievervoer, Evenementenvervoer, Groepsvervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Luchthavenvervoer, Luxe vervoer / limousine vervoer, Occasions, Ouderenvervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Privé chauffeur, Regiotaxi, Rolstoelvervoer, VIP vervoer, Zorgvervoer

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort auto:
Bestelwagen, Personenbus / taxibus, Rolstoeltaxi / rolstoelbus, Touringcar / bus, Vrachtwagen